For at oprette en profil hos CPH Casting behøver du ikke at se ud på en bestemt måde eller leve op til specifikke højde- og vægtkrav. Til gengæld forventer vi, at du har glimt i øjet, er et naturtalent foran et kamera og vil være med til at sikre, at vores kunder altid får en god og professionel oplevelse, når de booker skuespillere, modeller og statister gennem CPH Casting.
Find svar på de mest almindelige spørgsmål længere nede på siden.

Har du lyst til at repræsentere CPH Casting, så udfyld alle felter herunder og upload 4 vellignende billeder af dig selv:

· Et close-up af dit ansigt hvor du ikke smiler
· Et close-up af dit ansigt hvor du smiler, så vi kan se dine tænder
· Et billede i fuld figur
· Et billede i profil

Undgå solrbiller, hatte og andre accessories som skjuler dit ansigt.

Er du i tvivl om hvad vi mener? – Så tag et kik på vores eksisterende profiler og deres billeder.

Vi glæder os til at modtage din profil.Koster det noget at have en profil hos CPH Casting?
Det er ganske GRATIS at have en profil, men det koster 79 kr. at få taget billeder og få lavet en video i vores studie. Det er et symbolsk beløb, som vi bruger til at sikre os mod for mange aflysninger. Bemærk at hvis man sletter sin profil inden der er gået 1 år, vil man blive opkrævet 500 kr.

Bliver alle profiler vist på cphcasting.dk?
Nej, kun udvalgte profiler vises online på cphcasting.dk - vi har flere talenter i arkivet, end dem du kan se her på siden.

Hvilke jobs kan man få?
Vi caster typisk modeller, skuespillere og statister til reklamefilm, printmedier (fx annoncer, kataloger og udendørsreklamer), tv-produktioner, musikvideoer, kortfilm mm. 

Andre spørgsmål?
Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål her på siden, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@cphcasting.dk.

Har du allerede en profil hos CPH Casting, kan du finde mere nyttig info ved at logge ind på din profil via LOGIN i øverste venstre hjørne.

FIND OS OGSÅ PÅ FACEBOOK.COM/CPHCASTING

Bliv en del af CPH Casting

Til top